اگر رییس جمهور بودم:
موزه ملل یا پارک ملی ملل ایجاد میکردم؛ یعنی از کشورهای مهم جهان هر کدام یک منطقه را با ادمک ها و ماکت جاهای مهم دیدنی شان درست می کردم که یک اطلس جغرافیایی زنده محسوب شود و ظرفیت عظیم گردشگری را بدین طریق بوجود می آوردم.قسمت مربوط به هر کشوری که میرفتی اطلاعات جامعی راجع به ان ها میدیدی و با پوشش و سنن مختلفشان اشنا میشدی.هر قسمت افرادی بومی همان کشورها را هم درکنار کارکنان ایرانی میگذاشتم تا با اداب و سنن و زبان ان منطقه هم بتوان اشنایی پیدا کرد
اگر رییس جمهور بودم:
خود و سازمان بودجه کشور را مم میکردم فقط روی بودجه و درامد غیر نفتی بودجه بندی کنند و در آمد های غیر نفتی را اعلام میکردم و براساس آن هزینه می کردم و بودجه نفت به عنوان کمکی و ذخیره و توسعه زیربناهای پیشرفت کشور استفاده میکردم و جهت حساب روی نفت به عنوان بودجه ی جاری کلا فرض میکردم اصلا نفت نداریم و اینجا ژاپن است یعنی درامد نفت فقط توسعه ی زیرساخت ها و در بخش جاری هیچ اسمی و استفاده ای از بودجه نفتی نمیکردم چون نفت گریبان گیر خلاقیت فعلی مان شده و اگر روی نفت حساب نمیکردیم خیلی پویا تر بودیم و بخش های درامدزای دیگر کشور را بهتر میدیدم و استفاده می کردیم
اگه رییس جمهور بودم:
کنتور آب به صورت پیش پرداخت قرار میدادم. و کارت های خرید اب از مغازه ها میشد دریافت کرد و کنتور به اندازه شارژ قابل استفاده بود و با هر گونه ی آب به شدت برخورد میشد
اگر رییس جمهور بودم:
تمام زمین های کشاورزی با اعزام کارشناسان و ثبت با جی پی اس محدوده و بنام زدن زمین های صحراها؛ اعم از ابی و دیمی و مشاع ؛ به همراه نمایند های روستاها و بلدهای روستا جهت جلوگیری از تضییع حق کشاورزان.همچنین شناسایی روستاییان مولد و محصولات تولیدی و کمک به بهره وری بالاتر روستاییان در کشاورزی و مشاوره جهت کشت مناسب تر
اگر رئیس جمهور بودم:
کسانی که آسیب های اجتماعی و روانشناسی دیده اند به روش گروه درمانی رایگان وضعیت روانی شان را درمان میکردم.یا کسانی که گوشه گیر هستند را مکان ها و موسساتی مشاور محور و حمایت محور رایگانی ایجاد کرده تا احساس مفید بودن کنند و بدونن برای اجتماع مهم هستند و افراد طرد شده را جذب کنند تا تبدیل به عقده و اجتماع گریزی و حس تنفر تبدیل نشه
کاش میشد کاری کنیم کشورمون طوری خوب میشد که دیگه نگیم کاش کشور پیشرفته مثل ژاپن یا اروپایی به دنیا می اومدم
اگر رییس جمهور بودم:
برای خانه وام که میدادم ؛ بجای ضامن سند خانه را در گرو بانک نگه میداشتم تا کسی برای ضمانت اینقدر نیاز به منت کشیدن نداشته باشد
های ,رییس ,بودجه ,نفت ,جمهور ,میکردم ,جمهور بودم ,رییس جمهور ,ها و ,کشور را ,و سنن
درباره این سایت