محل تبلیغات شما

اگر رییس جمهور بودم:
موزه ملل یا پارک ملی ملل ایجاد میکردم؛ یعنی از کشورهای  مهم جهان هر کدام یک منطقه را با ادمک ها و ماکت جاهای مهم دیدنی شان درست می کردم که یک اطلس جغرافیایی زنده محسوب شود و ظرفیت عظیم گردشگری را بدین طریق بوجود می آوردم.قسمت مربوط به هر کشوری که میرفتی اطلاعات جامعی راجع به ان ها میدیدی و با پوشش و سنن مختلفشان اشنا میشدی.هر قسمت افرادی بومی همان کشورها را هم درکنار کارکنان ایرانی میگذاشتم تا با اداب و سنن و زبان ان منطقه هم بتوان اشنایی پیدا کرد

اگر رییس جمهور بودم:
خود و سازمان بودجه کشور را مم میکردم فقط روی بودجه و درامد غیر نفتی بودجه بندی کنند و در آمد های غیر نفتی را اعلام میکردم و براساس آن هزینه می کردم و بودجه نفت به عنوان  کمکی و ذخیره و توسعه زیربناهای  پیشرفت کشور استفاده میکردم و جهت حساب روی نفت به عنوان بودجه ی جاری کلا فرض میکردم اصلا نفت نداریم و اینجا  ژاپن است یعنی درامد نفت فقط توسعه ی زیرساخت ها و در بخش جاری هیچ اسمی و استفاده ای از بودجه نفتی نمیکردم چون نفت گریبان گیر خلاقیت فعلی مان شده و اگر روی نفت حساب نمیکردیم خیلی پویا تر بودیم و بخش های درامدزای دیگر کشور را بهتر میدیدم  و استفاده می کردیم

اگه رییس جمهور بودم:
کنتور آب به صورت پیش پرداخت قرار میدادم. و کارت های خرید اب از مغازه ها میشد دریافت کرد و کنتور به اندازه شارژ قابل استفاده بود و با هر گونه ی آب به شدت برخورد میشد
اگر رییس جمهور بودم:
تمام زمین های کشاورزی با اعزام کارشناسان و ثبت با جی پی اس محدوده و  بنام زدن  زمین های صحراها؛ اعم از ابی و دیمی و مشاع ؛ به همراه نمایند های روستاها و بلدهای روستا جهت جلوگیری از تضییع حق کشاورزان.همچنین شناسایی روستاییان مولد و محصولات تولیدی و کمک به بهره وری بالاتر روستاییان در کشاورزی و مشاوره جهت کشت مناسب تر

اگر رئیس جمهور بودم:
کسانی که آسیب های اجتماعی و روانشناسی دیده اند به روش گروه درمانی رایگان وضعیت روانی شان را درمان میکردم.یا کسانی که گوشه گیر هستند را مکان ها و موسساتی مشاور محور و حمایت محور رایگانی ایجاد کرده تا احساس مفید بودن کنند و بدونن برای اجتماع مهم هستند و افراد طرد شده را جذب کنند تا تبدیل به عقده و اجتماع گریزی و حس تنفر تبدیل نشه

کاش میشد کاری کنیم کشورمون طوری خوب میشد که دیگه نگیم کاش کشور پیشرفته مثل ژاپن یا اروپایی به دنیا می اومدم

اگر رییس جمهور بودم:
برای خانه وام که میدادم ؛ بجای ضامن سند خانه را در گرو بانک نگه میداشتم تا کسی برای ضمانت  اینقدر نیاز به منت کشیدن نداشته باشد

خیلی مشکل پسند نباش و شارژر گوشی....

قبل اینکه پولدار بشی....

با همین چیزهای دم دستت کارهات رو راه بینداز

های ,رییس ,بودجه ,نفت ,جمهور ,میکردم ,جمهور بودم ,رییس جمهور ,ها و ,کشور را ,و سنن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معماری